(4.46 MB) Download Lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) Mp3

By | Desember 20, 2019

Download lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version).mp3 dapat kamu unduh secara gratis disini, Details lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) berada dibawah

Baca juga : Download Lagu Via Vallen – Semuanya Kucinta


Download Kalia Siska - Sangu Mbesuk (Acoustic Version) mp3

Download MP3 Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) Terbaru

Judul: Sangu Mbesuk (Acoustic Version)
Artis: Kalia Siska
Album: Kalia Siska 2019
Tahun:2019
Bitrate:128011.92746308
Ukuran:(4.46 MB)
Durasi:4:39
Tipe file:Audio MP3 (.mp3)

Dengarkan musik di bawah.

Link file : Download Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) Mp3

Lirik lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Versi akustik (cewek) )

Teruntuk kau yang disana
Maaf ku rung iso mulih
Aku durung iso bali

Saiki wis dungo’no aku ning Gusti
Diparingi sehat lan akeh rezeki

Kudu sabar kudu ngerti
Iki wis dadi dalane
Yen nerimo dilakoni wae
Piye meneh yo iki aku anane
Rasah mikir sing ora ora karuan

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Kudu sabar kudu ngerti
Iki wis dadi dalane
Yen nerimo dilakoni wae
Piye meneh yo iki aku anane
Rasah mikir sing ora ora karuan

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Unduh lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) lagu mp3 ini hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Kalia Siska belilah kaset asli yang resmi atau youtube official dari album Kalia Siska 2019, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Kalia Siska , untuk mendukung Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) di chart lagu dunia.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *